AktualityKomerčné články

Kreslo, ktoré sa svojimi funkciami prispôsobí individuálnym požiadavkám tela

Mnoho ľudí trávi veľkú časť dňa sedením nielen v práci, ale aj vo svojom voľnom čase. Najmä tí, ktorí relaxujú pri hraní počítačových hier, sú preto odkázaní na vhodnú stoličku. Našťastie si na tento účel môžete vybrať nielen špeciálne herné klávesnice a myši, ale aj stoličky, ktoré sú nielen pohodlné, ale aj ergonomické, čo znamená, že sa dajú rôznymi funkciami prispôsobiť individuálnym anatomickým požiadavkám tela a chrániť ho pred poškodením.

Ľudia, ktorí veľa sedia, často trpia zaobleným chrbtom, ktorý sa môže časom stať chronickým a spôsobiť vážne problémy. Herné kreslá však nie sú vhodné len pre vášnivých hráčov. Sú investíciou do zdravia všetkých, ktorí v každodennom živote veľa sedia – dokonca aj v domácej kancelárii a všade tam, kde je dôležité správne ergonomické sedenie.

Stará sa o vaše správne ergonomické sedenie

Ergonomické sedenie znamená sedenie prispôsobené telu. V praxi to znamená, že bedrové a kolenné kĺby, ako aj chrbtica, ramená a krk sú v čo najlepšej východiskovej neutrálnej polohe. 

Treba si tiež uvedomiť, že naše ruky, nohy a horná časť tela sú pre každého rôzne dlhé. Aby preto bolo možné zaručiť ergonomickú polohu sedenia na základe individuálnych daností tela, stolička musí byť polohovateľná. A práve kvalitné herné kreslá, na rozdiel od tých kancelárskych, často ponúkajú polohovateľné operadlá a podrúčky, ako aj ergonomické a bedrové opierky hlavy. 

Ayman alakhras/Shutterstock.com

Spríjemní vám práci aj zábavu

Špeciálne tvarovanie tejto univerzálnej stoličky na sedenie je základom plnohodnotného využitia počas dlhodobej zábavy alebo práce v sedavej polohe. Samozrejme, je dôležité upozorniť na fakt, že okrem pohodlného kresla sa o navodenie správnej atmosféry počas práce alebo zábavy v sede starajú aj moderné závesy z kvalitných textílií a so schopnosťou dokonalého tienenia. 

Pohodlné herné kreslo však zaistí aj zníženie miery únavy. Podporí všetky dôležité časti tela bez ohľadu vašej telesnej hmotnosti. Kvalitná konštrukcia herného kresla zaistí dlhodobé využitie a jednoduchú údržbu. Výhodou sú aj špeciálne poťahové materiály s vysokou odolnosťou proti oderu a znečisteniu, pod ktorými sa ukrýva odolná odpružená výplň. 

Ide o komplex pozitívnych vlastností, ktoré vám môžu spríjemniť prácu aj zábavu a postarať sa o plnohodnotný zážitok z činností, ktoré ste doteraz považovali za nutné zlo. Tak sa o tom presvedčte a na domtextilu.sk si tieto doplnky zakúpte. 


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button