Komerčné články

Automatický pohon: Riešenie, ako zvýšiť komfort používania garážovej brány

poradna

Určite to mnohí poznáte, keď prídete domov autom a chcete zaparkovať v garáži, musíte znova a znova nastupovať a vystupovať z auta! S modernou garážovou bránou, ktorú otvára výkonný motor z diaľkového ovládania sa vám niečo také nestane. 

Ak si teda chcete pri príchode domov uľahčiť vstup do garáže, aby bolo vaše auto chránené a v bezpečí nielen vďaka spoľahlivému imobilizéru, zvážte všetky nasledujúce výhody automatických pohonov brán a presvedčte sa sami, že ide o mimoriadne pohodlné a bezpečné riešenie a že investícia do automatizácie sa jednoducho oplatí!

Vjazd a výjazd z pozemku je vďaka pohonu garážovej brány oveľa jednoduchší a rýchlejší

Vďaka výkonnému pohonu garážovej brány svoju garáž jednoducho otvoríte z auta stlačením tlačidla a po zaparkovaní ju opäť zatvoríte pomocou diaľkového ovládača. Môžete ju tiež otvoriť ďaleko pred vašou nehnuteľnosťou a vstúpiť do garáže bez zastavenia. Domov sa tak dostanete ešte rýchlejšie a bez zbytočnej straty času.

Väčší komfort v daždi, mraze a horúčave

Veľmi často sa stáva, že nám náš život a pobyt na čerstvom vzduchu znepríjemňuje nepriaznivé počasie. V prípade, ak musíte pre otvorenie a zatvorenie brány vystúpiť do takéhoto nečasu z auta, platí to dvojnásobne. Funkčnosť elektrického pohonu modernej garážovej brány preto oceníte aj v nepriaznivom počasí. Keď prší, sneží a teploty sú nízke alebo veľmi vysoké, už nemusíte vystupovať z auta, aby ste sa dostali domov.

Zvýšená ochrana vášho domova proti vlámaniu

Keď je vaša automatická garážová brána zatvorená, v skutočnosti sa nedá odomknúť bez diaľkového ovládača. Špeciálne bezpečnostné opatrenia, ktoré sa v súčasnosti používajú v moderných pohonoch, ponúkajú naozaj vysokú úroveň ochrany proti vlámaniu. Zlodeji by potrebovali oveľa viac času, aby sa dostali dovnútra, ako v prípade tradičných zámkov.

Veľa systémov tohto typu dostupných na dnešnom trhu má tiež moderné elektronické ovládanie, vďaka ktorému sa brána prestane zatvárať okamžite, akonáhle systém zaznamená prekážku.

Ak vám preto tieto vlastnosti garážových brán a ich pohonov vyhovujú, neváhajte si s nimi pri používaní a ochrane automobilu zvýšiť svoj komfort. 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button