Aktuality

Nemocnica revitalizovala vstup do pavilónu chirurgických disciplín

poradna

Nemocnica AGEL Zlaté Moravce zabezpečuje komfort svojim pacientom, čím neustále zvyšuje kvalitu zdravotnej starostlivosti a bezpečnosť pacienta. V ostatnom období revitalizovala hlavný vstup do pavilónu chirurgických disciplín, ktorá poteší nielen pacientov, ale aj zdravotníkov nemocnice.

Nie je to tak dávno, kedy zlatomoravecká nemocnica revitalizovala priestory chirurgickej ambulancie a jej prislúchajúcich miestností, predchádzala tomu komplexná rekonštrukcia oddelenia rádiológie a sono ambulancie. Pre zlepšenie komfortu a najmä bezpečnosti komunikačných priestorov nemocnice, usilovnou prácou za posledný týždeň Nemocnica AGEL Zlaté Moravce revitalizovala ďalšiu časť budovy chirurgického pavilónu. Tentokrát nový šat dostal hlavný vstup do pavilónu chirurgických disciplín.

,,Som nesmierne rada, že sa nám darí neustále zvyšovať komfort a bezpečnosť pre našich klientov. V krátkom čase sa nám podarilo revitalizovať vstupnú chodbu prízemia vchodu do pavilónu chirurgických disciplín. Obnova trvala približne týždeň, počas ktorej bola vymenená poškodená dlažba za modernú PVC krytinu, demontovali sme drevené dvere, ktoré z praktického ani estetického hľadiska neplnili žiadnu funkciu a bola zrealizovaná obnova maľovky,“ hovorí riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce MUDr. Nina Horniaková.

Celková renovácia týchto priestorov, ktorú nemocnica financovala z vlastných zdrojov pôsobí vzdušne, moderne a čisto. „Veríme, že príjemné pocity majú nielen zamestnanci našej nemocnice, ale aj pacienti a klienti zo zlatomoraveckého regiónu a priľahlých obcí,“ dodala N. Horniaková.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button