Komerčné články

Čo kúpiť na narodeniny mužovi – romantikovi?

obed

Každá žena aspoň raz túžila po tom, aby bol jej manžel či priateľ romantik. Niektorým sa toto želanie skutočne vyplnilo. Iné si uvedomili, že sú aj dôležitejšie vlastnosti, ktoré by mal dobrý priateľ či manžel mať. Ak však patríte do prvej skupiny a váš partner je skutočne romantik, možno si lámete hlavu nad tým, aký darček mu dať k narodeninám. 

Našli by sme veľa tipov na darčeky na internete, avšak tipov na skutočne romantické darčeky, ktoré nie sú prehnané, nájdete už pomenej. Práve preto sme sa rozhodli spísať vám krátky zoznam darčekov, ktoré by mohli potešiť každého romantika. 

  • Spríjemnite mu oddych pri káve či horúcom čaji

Hrnčeky sa vždy zídu a sú dobrým darčekom, ak sú nejakým spôsobom osobné. Pretože nekúpite  snáď futbalový hrnček niekomu, kto nepozerá futbal. Aký hrnček kúpiť romantikovi? Na výber máte niekoľko možností. Môžete kúpiť buď klasický hrnček s milým romantickým nápisom, ktorý mu dáte vyrobiť na mieru, alebo môžete spraviť radosť aj sebe tým, že kúpite dva hrnčeky, ktoré sa vzájomne dopĺňajú. 

  • Spoločný čas je viac 

Ak vášho partnera najviac poteší, ak mu budete venovať svoj čas, môžete mu pripraviť pekný večer, kedy budete skutočne spolu len vy dvaja. Ako darček mu môžete kúpiť darčekové víno. Pri víne sa môžete porozprávať, pozrieť si film alebo len tak oddychovať. Darčekové víno je dobrým tipom na darček pre muža, pretože nielen, že poteší každú romantickú dušu, zároveň vytvára príležitosť na večerné rozhovory. 

  • Niečo úplne netradičné 

Počuli ste už o rukaviciach pre zamilovaných? Ak ste obaja zimomraví a už na jeseň vám býva poriadna zima, takéto rukavice sa vám budú určite hodiť. Rukavice pre zamilovaných sú totiž zošité dokopy, a tak sa budete môcť aj vonku držať za ruku, a pritom nebudete mrznúť. Každý bude mať jednu svoju rukavicu a druhú spojenú. Takýto vtipný a milý darček poteší skutočne každého romantika. 

Muža, romantika, dokáže potešiť naozaj akákoľvek drobnosť, ktorá bude osobná, originálna a premyslená, no predovšetkým darovaná z lásky.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button