AktualityŠkoly

„Tekvičková Párty“

poradna

Štvrtok 13. október 2022 sa trochu líšil od iných všedných dní v našej Základnej škole na Robotníckej ulici 25 v Zlatých Moravciach.

Žiaci prvého stupňa sa nevedeli dočkať prvého zvonenia, lebo nás čakala v školskej jedálni „Tekvičková párty“. Učitelia a vychovávateľky pripravili pre žiakov, rodičov a pre všetky zvedavé detičky zábavu s jesennými plodmi. V tento deň prišli na pomoc svojim deťom pri vykrajovaní a zdobení tekvičiek ich mamičky, ockovia i staré mamy. Spoločne s rodičmi aj s pani učiteľkami vydlabávali a vyrezávali strašidelné tekvice, niektoré vyzdobili aj maľovaním. Využili aj techniku maľovania na pohári a na výkrese a strihanie a lepenie tekvice z farebného papiera. 

Popri zdobení tekvíc sme mali pripravené aj drobné občerstvenie, za čo ďakujeme aj rodičom. Atmosféra bola naozaj skvelá. Zábava nemala konca kraja, nechýbala dobrá hudba a tanec. Všetky pestrofarebné veselé výtvory sme vystavili na chodbe našej školy.
Na záver deti dostali sladké odmeny.
To, ako sa nám akcia podarila, prezradili rozžiarené očká detí a úsmevy na tvárach všetkých zúčastnených.

Mgr. Ľubica Hrinková, ZŠ, Robotnícka 25, Zlaté Moravce


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button