Aktuality
Populárny článok

Vedúci Kina Tekov dostal ocenenie za svoju prácu

poradna

Vedúci zlatomoraveckého Kina Tekov Stanislav Ivanovič dostal ocenenie za svoju dlhoročnú prácu pre naše mestské kino.  Cenu mu odovzdala Únia filmových distribútorov Slovenskej republiky a Združenie prevádzkovateľov kín. 

V dňoch 27. a 28. septembra 2022 sa v Liptovskom Jáne uskutočnila Konferencia Únie filmových distribútorov Slovenskej republiky a Združenia prevádzkovateľov kín. Stretnutia sa zúčastnil aj vedúci Kina Tekov Stanislav Ivanovič, ktorého organizátori konferencie prekvapili krásnym ocenením za dlhoročnú prácu v oblasti prevádzkovania kín a distribúcie filmov. 

„Toto ocenenie ma veľmi prekvapilo a potešilo. Ďakujem zaň. Naozaj si to veľmi vážim. Moju prácu sa vždy snažím robiť na sto percent. S našim kinom nikdy neboli problémy pri prijímaní a odosielaní filmov. Na všetko si vždy dávam pozor. Na Slovensku je málo vedúcich kín, ktorí tú prácu berú tak vážne ako ja. To si museli všimnúť aj distribútori, ktorí ma potešili týmto pekným ocenením,“ povedal šéf zlatomoraveckého Kina Tekov.

Stanislav Ivanovič pracuje pre kino už takmer 50 rokov. „Začínal som ešte ako 14-ročný chalan, predával som v kine lístky. Už tam ma to začalo nesmierne baviť a postupne sa mi kino stalo osudným. Mimo dvojročnej povinnej vojenskej služby som kinu verný až do dnes,“ vyjadril sa Ivanovič, ktorý v kine vystriedal všetky možné pozície. „Bol som zriadenec, upratovač, kurič a nakoniec až vedúci kina,“ vymenoval. 

Ako ďalej povedal, najkrajšie na práci kinára je podľa jeho slov to, že ste sám sebe pánom. „Na nikoho sa nemusíte spoliehať. Spoliehate sa len a len na seba, aby to vždy všetko presne fungovalo tak, ako má.“ povedal na záver.

V Zlatých Moravciach sa filmy premietajú už viac ako sto rokov. Aktuálne sa Kino Tekov nachádza v budove Mestského strediska kultúry a športu (Kaštieľ Migazziovcov), kde sa hrajú tie najnovšie filmové kúsky takmer každý deň.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button