Komerčné články

Ako vybrať sedačku do obývačky vo vidieckom štýle

Vidiecky štýl vnesie do každého priestoru jedinečnú atmosféru domova. Dokáže doslova zmeniť celý priestor na nepoznanie a dodá mu očarujúci vzhľad s nádychom nostalgie. 

A aby sme vás o tom presvedčili, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu zariadiť v tomto štýle vašu obývačku. 

Prečo práve vidiecky štýl? 

Vidiecky nábytok je inšpirovaný minulosťou, pričom jeho častými prvkami sú patina, praskliny a ošúchaný vzhľad jednotlivých kúskov. Nábytku to však neuberá na kvalite, naopak, takéto kúsky sú vítaným dizajnovým oživením interiéru. Vidiecky nábytok si môžete zvoliť v jednoduchších tvaroch aj výraznejšie zdobený. 

Charakteristickým znakom sú jemné farebné tóny mätovej, zelenej, modrej a fialovej, ktoré dopĺňajú bielu, sivú a prírodné odtiene hnedej. Tých, ktorí obľubujú dekoratívnosť, osloví tento nábytok prepracovanými detailmi, ornamentálnym vyrezávaním a ozdobnými kovovými úchytkami. 

Ak máte radi kvalitné veci, iste si vás získajú aj používané materiály, ako sú drevo a kov, ktoré mu dodávajú pevnosť a sú zárukou dlhej životnosti. 

Luxusné sedačky sú základ

Ak vo svojej obývačke očakávate okrem atmosféry aj komfort, ktorý vás obklopí pri odpočinku, poskytnú vám ho luxusné sedačky. Vaša obývačka bude vďaka takémuto kúsku vyhľadávanou miestnosťou všetkých členov rodiny. K sedačke zvoľte dizajnový konferenčný stolík, ktorý upúta svojím tvarom, podlahu môže zdobiť kusový koberec. Jedinečnou dekoráciou na stene sa stane zrkadlo, ktoré celej miestnosti dodá osobitý vzhľad. 

Radi čítate alebo si večer pozriete dobrý film? Vítaným kúskom, na ktorom sa pohodlne uložíte, je leňoška. Pre ešte väčší komfort nezabudnite na doplnky, napríklad, dekoračné vankúše. V takejto obývačke bude potom radosť oddychovať a viesť všetky príjemné konverzácie s rodinou i priateľmi. 


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button