Komerčné články

Cíťte sa výnimočne, cíťte sa zdravo!

poradna

Prečo práve LR? Na túto otázku mám jednoznačnú odpoveď. Pretože príroda.

Mnoho ľudí neverí na účinnosť prírodných ,,liekov“. Je to preto, že to buď ešte neskúsili alebo nebola dodržaná pravidelnosť. Kedysi sa ľudia liečili len za pomoci liečivých bylín. Osobne som tiež kedysi neverila, že niečo také môže fungovať. Bolo mi oveľa jednoduchšie ísť do lekárni 2x do týždňa, vypýtať si niečo na daný problém, zaplatiť 30€ za jeden liek a ísť domov. No po 2 týždňoch som mohla ísť znova, pretože neustále vracanie sa chorobnosti. Potom prišli antibiotiká, ktoré pomohli tak na mesiac. Veď to poznáte. Takto to šlo až do momentu, kedy moja dcérka ochorela. Prvý týždeň jej boli nasadené antibiotiká na zápal dýchacích ciest. Bohužiaľ, antibiotiká nezabrali. Druhý týždeň jej boli nasadené antibiotiká na zápal priedušiek. Antibiotiká síce zabrali, no o 2 týždne bola znova chorá. Už som ďalej nevládala a googlila som, ako tento kolotoč zastaviť. Nakoniec som pristúpila na ,,rady starých materí“ – PRÍRODA. Od tej doby mám zdravé deti. Sem-tam samozrejme nejaké to prechladnutie alebo nádcha príde, no nepotrebujeme antibiotiká a vieme zmierniť priebeh ochorenia a tiež urýchliť liečbu.

Práve preto som sa rozhodla pre prírodné produkty. Keďže sa mi potvrdili ako účinné, rozhodla som sa, že budem pomáhať aj iným. Samozrejme, že raz vyskúšať je lepšie ako sto krát počuť. Naučila som sa, že investovanie do zdravia, je tá najlepšia investícia.

Zdravie máme iba jedno! Preto sa oň starajme lepšie.

Čo mi dalo LR?

LR mi dalo zdravý životný štýl, zdravý štýl pre moju rodinu a mojich blízkych. Som rada, ak môžem niekomu pomôcť a poradiť. Tiež získavam veľa nových vedomostí a znalostí. Napĺňa ma, keď sa dozviem niečo nové a môžem to posunúť ďalej a tým niekomu pomôcť. Teší ma, keď počujem od známych, že tie produkty sú úžasné, pomáhajú im a sú spokojní. Ďalej mi dalo čas na rodinu, čas pre seba. Čas, ktorý je tak dôležitý. Preto si užívam každú sekundu strávenú so svojou rodinou ale aj každú sekundu, ktorú trávim študovaním noviniek a produktov.

LR

Spoločnosť LR je považovaná za najväčšiu nemeckú spoločnosť priameho predaja v oblasti produktov pre zdravie a krásu. Ponuka Spoločnosti zahrňuje výrobky pre osobnú potrebu, ako sú parfémy a kozmetické prípravky, dekoratívna kozmetika, doplnky stravy.  Výroba vlastných kozmetických prostriedkov a výrobkov pre osobnú starostlivosť, prebieha výhradne v závode v Ahlene. Potravinové doplnky vyrábajú a plnia do fliaš externí dodávatelia. Dňa 16. Októbra 2013 spoločnosť LR otvorila v Ahlene nové výskumné a vývojové stredisko pre doplnky výživy a diétne výrobky vo veľkosti 320 metrov štvorcových.

Máme 37 ročnú históriu. Firma stále inovuje, tvorí a pribúdajú nový ľudia, čo svedčí aj o tom, že máme výborný kariérny rast a už od najnižšieho postu si vieme brať nové autá, napr. golf 8, kde začína už zárobok a oslobodenie od práce na niekoho iného. Tu si robíte sami na seba.

Zaujalo ťa to? Tak neváhaj, navštív stránku LR, preskúmaj produkty a v prípade akejkoľvek pomoci nás neváhaj kontaktovať.

Kontaktovať ma môžete na Facebook stránke: Health_&_beauty  alebo na Facebook účte: Monika Pintér Borčinová

Web: https://www.lr-slovak.com/


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button