AktualityŠkoly

Krabičky plné lásky pre seniorov zo ZŠ Mojmírova

poradna

Niečo sladké, niečo slané… niečo teplé, niečo voňavé….niečo na zábavu a hlavne od srdca. Toto všetko a ešte viac zabalili žiaci, rodičia a pedagógovia ZŠ Mojmírova do krabičiek, aby sa tak zapojili aj tento rok do krásnej predvianočnej akcie: „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok“.

Akcia je organizovaná na celom Slovensku ako pomoc pre osamelých seniorov. Často je tento darček jediný, ktorý dostanú a ktorý ich poteší. Krabičky, ktoré sme v škole zozbierali, sme odniesli do zberného miesta v Zoy caffé. Okrem nich sme niesli aj plnú darčekovú taštičku s vianočnými pozdravmi. Tie vyrábali so žiakmi pani učiteľky 1. stupňa na hodinách výtvarnej výchovy, pani učiteľka na hodine angličtiny a tiež žiaci, ktorí navštevujú krúžok Kreatívne tvorenie. Krásne vytvorené pozdravy určite potešia nejednu babičku a deduška, keď si ich nájdu a prečítajú.
Sme radi, že sme sa zapojili do tejto krásnej akcie a urobili tak určite niekomu radosť. Ďakujeme veľmi pekne všetkým, ktorí sa pridali a prispeli. A určite už viete aj odpoveď na otázku: „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok?“ My v škole to vieme: „veľmi veľa lásky“.

ZŠ Mojmírova


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button