AktualityPrílepy

Fašiangy v Prílepoch

poradna

Spevácky súbor “Kolovrátok” spolu s Materskou školou Prílepy usporiadali 5. februára 2023 kultúrny program “Veselé fašiangy” v kultúrnom dome. Občania privítali spevákov, keď spevom prišli do sály. “Ideme ideme, ale nevieme kam, otvárajte dvere, veď my ideme k vám”. Konferencierka Daša privítala vzácnych hostí a prítomných.

Kolovrátok zaspieval piesne zamerané na fašiangy a nasledovalo vystúpenie detí z materskej škôlky, ktoré rozosmiali a potešili rodičov svojimi básničkami a tancom. Na hostinu bol pripravený oškvarkový chleba, šišky a malé občerstvenie ktoré pripravil spevácky súbor KOLOVRÁTOK

Program bol zakončený scénkou od členov “Kolovrátku”, ktorí okorenili večer humornou scénkou “Bača Ondrej z Terchovej” a “reportérka Slovenského rozhlasu”

Záver programu bol veselý a s výzvou “Tešte sa, hodujte, spievajte, tancujte s nami. Zahodte starosti, smútok aj nudu, fašiangy tu boli a o rok znova budú.”

Jozef Vencel


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button