Komerčné články

Módne štýly tejto jari

Tohtoročné jarné looky potešia ženskosťou, odvahou a romantikou! Každá žena môže mať dokonalý vzhľad. Čo je teda relevantné?

Jar nás privíta červenými odtieňmi, ktoré dodávajú energiu, sofistikovanosť a zdôrazňujú individualitu. Môže to byť úplne červená alebo nejaký samostatný jasný prízvuk.

Žltá kabelka, šatka či topánky zvýraznia jarný štýl a nežná modrá poteší ženy v saku a šatách. Ružová táto jar je tiež jasná: od bohatej po fuchsiovú. Celková čierna a úplne biela sú výhrou pre obleky a overaly, vďaka ktorým veci vyzerajú elegantne a draho.

Jarné trendy

Tohtoročné hity vám pomôžu vytvoriť módny jarný look.

Totálny denim. Akékoľvek džínsy: od hladkých látok až po zdobené a drsné. Hitom sezóny sú dlhé šaty a sukne.

Nízke nohavice sú späť. Vyberte si saténové alebo “kovové”.

Mermaidcore. Ľahké, priehľadné materiály, korzety, minisukňa, štylizovaná s iskrou morskej panny – ženská a odvážna. Mimochodom, v trende je aj dĺžka midi.

Kožená alebo látková bunda. Ležérny a športový štýl je na vrchole. Je pohodlný a štýlový.

Gothcore si získava na popularite po sérii „Streda“. Takže priaznivci tohto štýlu sú na vlne módy.

Pierka a čipka oživia jarnú sukňu, sako či šaty.

Zdkonalte outfit

Stáva sa, že štýly, ktoré sú v top, človeku nevyhovujú. Ale nemali by ste sa rozčuľovať a snažiť sa použiť všetky módne prvky naraz. Môžete si vybrať klasický základ a urobiť skutočný prízvuk. Napríklad nahraďte džínsy. Alebo namiesto fialovej zvoľte modrú. Klasické topánky možno oživiť kožou. Prečo nie?

Nezabudnite pridať doplnky, pretože sú vrcholom a doplnkom minimalistického štýlu. Áno, k jarnému outfitu sa hodí geometrická kabelka, ktorá dotvorí look. Napríklad čierna obdĺžniková kabelka cez rameno od značky Miss Lulu. Priestranné, no zároveň úhľadné, s ďalšími vreckami, dámske drobnosti na každodenné nosenie. Doplnok z ekokože so zlatými prackami skvele doplní vašu totálnu čiernu. Nezabudnite na retiazky, ktoré pomôžu vytvoriť perfektný vzhľad. 

Pre tých, ktorí majú radi šťavnaté farby, bude dobrou voľbou pletená kabelka značky Elsie, ktorá zároveň oživí váš imidž. Originálne, elegantné a praktické. Navyše sa dá nosiť ako batoh. Žltá je na vrchole módy, takže v dave určite vyniknete!

Takže rok 2023 je ozvenou roku 2000. Doplňte teda svoj jarný šatník o detaily, ktoré symbolizujú modernosť, pripomínajúcu začiatok 21. storočia. Nezabúdajte však, že móda sa mení, takže hlavné je nájsť štýl, v ktorom sa budete cítiť sebavedomo a krásne, a oživiť ho podľa najnovších módnych trendov.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button