Komerčné články

Urobte si radosť a využite víkend a termálnu vodu z Piešťan na relax 

O termálnych prameňoch, na ktorých zdroje je naša krajina veľmi bohatá, ste toho už určite veľa počuli. Takéto pramene a vody disponujú vysokým obsahom minerálnych látok, ktoré v kombinácii s príjemnou teplotou vody pôsobia na náš organizmus tak, že ho zbavujú viacerých ochorení a neduhov. 

Dobrou správou je, že v okolí týchto prameňov vyrástli kúpeľné komplexy, v ktorých si vďaka peknému ubytovaniu môžete príjemne oddýchnuť a nabrať sily na ďalšie fungovanie v náročnom svete. Ako je to možné?

Prekrvíte celý organizmus

Základnou výhodou už niekoľkominútového pobytu v termálnych kúpeľoch je, že zdroje vody disponujú vysokým obsahom viacerých minerálov z pôdy, najčastejšie vápnika, hydrogénuhličitanu alebo síry. V kombinácii s vyššou teplotou tejto tekutiny a absorbovaním spomínaných minerálov telom, sa zvyšuje hydrostatický tlak vody, čo všetko vytvára na organizmus a jeho jednotlivé časti mimoriadne príjemný efekt. 

Zvyšuje sa krvný tlak, ktorý prenáša všetky dôležité látky a kyslík do celého tela, ktoré potom dokáže oveľa ľahšie bojovať s viacerými problémami. Stačí navštíviť najkrajší Hotel Park Piešťany a vychutnať si tento luxus v jeho prekrásnom prostredí. 

Voda v termálnych prameňoch uzdravuje a hydratuje pokožku

Voda je tiež jedna z najlepších vecí pre pokožku. Najmä termálna voda ju svojimi zložkami pomáha dokonale a kompletne vyživovať. Hydratáciou zabraňuje vysušovaniu a popraskaniu a vďaka vysokému obsahu minerálov chráni jej zdravie. Takže, ak ste častým návštevníkom tej najlepšej kožnej ambulancie Piešťany, určite si nájdite čas na návštevu Hotela Park a vaše problémy sa môžu vyriešiť.

Príjemný wellness pobyt pre seniorov dokáže znížiť úroveň depresie a stresu

Termálna voda môže postupným uvoľnením svalov zmierniť aj stres. Dokáže uľahčiť spánok, pretože uvoľňuje telo. Termálna voda je tiež dobrá pre psychické zdravie, pretože obsahuje minerály. 

Ak sa preto chcete zbaviť následkov hektického životného štýlu, krátky pobyt pre seniorov Piešťany vám určite prospeje.

Pobyt v termálnych kúpeľoch pomáha predchádzať respiračným ochoreniam

Termálna voda má priaznivé účinky aj na liečbu rôznych ochorení dýchacích ciest ako je astma, chronická bronchitída a alergické ochorenia dýchacích ciest. Práve vďaka jódu, síre a oxidu uhličitému, ktoré termálna voda obsahuje, môžete tieto problémy zmierniť.

Zbavíte sa ortopedických porúch a reumatizmu

Termálna úprava vody môže mať zásadný vplyv aj na ortopedické poruchy účinkom minerálov, ktoré obsahuje. Môže sa použiť na terapeutické aplikácie zápalových reumatických ochorení. Terapia termálnou vodou môže pomôcť aj pri úľave od bolesti spolu so zlepšením fyzických funkcií. 

Ak sa teda chcete dať do poriadku a oddýchnuť si v príjemnom prostredí, neváhajte navštíviť naše najkrajšie kúpeľné mesto Piešťany. 


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button