AktualityŠkoly
Populárny článok

Cena svätého Gorazda

poradna

Dňa 10. marca 2023 sa v Zimnej záhrade na Bratislavskom hrade uskutočnilo slávnostné odovzdávanie Ceny svätého Gorazda. Podujatie sa konalo pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR.

Ján Horecký, minister školstva, odovzdával ceny za prínos v oblasti výchovy a vzdelávania v rámci rozvoja školstva.

Na tomto podujatí sa zúčastnila aj Mgr. Daniela Boldišová. Pani učiteľka Danka bola našou dlhoročnou zamestnankyňou. Počas svojho pôsobenia v našej škole vychovala veľké množstvo úspešných žiakov. Mala výborné organizačné schopnosti a prirodzenú autoritu. Bola vynikajúcou metodičkou. Jej odchodom do dôchodku stratila škola vysoko kvalitnú, obľúbenú a žiadanú učiteľku. Svojich žiakov sa vždy snažila pochopiť, poznať a hlavne akceptovať ich takých, akí sú. Každého žiaka vnímala ako výnimočného. Zo všetkých žiakov sa snažila vyťažiť maximum, ktorého boli schopní.

Jej celoživotný prínos pre výchovno-vzdelávaciu oblasť bol teda ocenený aj ministrom školstva, z čoho sa veľmi tešíme a pani učiteľke k tomuto oceneniu srdečne blahoželáme.

Mgr. Lenka Herdová
riaditeľka školy ZŠ,
Pribinova 1, Zlaté Moravce


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button