AktualityPozvánky

po Veľkonočná tancovačka

Po Veľkonočnej nedeli sa v obci Žitavany uskutoční jedinečná tancovačka na štadióne. Toto podujatie bude pre všetkých obyvateľov a návštevníkov skvelou príležitosťou na stretnutie s priateľmi a rodinou.

Na pódiu bude hrať skupina De Luxe, ktorá hrá tanečnú hudbu rôznych žánrov, vrátane disco, pop, rock a latinsko-amerických rytmov. Ich hudba určite roztancuje všetkých prítomných.
Okrem De Luxe sa na pódiu predstaví aj FS Inovec, ktorá vystúpi s tradičnými slovenskými tancami. Ich vystúpenie bude pre všetkých prítomných skutočnou lahôdkou a ukáže, ako sa slovenská kultúra prejavuje v tanci.
Tancovačka začne o 20:30 a bude pokračovať až do neskorých nočných hodín. Vstupenky budú k dispozícii pri vstupe na štadión ŠK Zitavany – Iskra
Takže nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a pridajte sa k nám na Veľkonočnej tancovačke v obci Žitavany, kde si budete môcť užiť skvelý večer plný tanca, zábavy a spomienok.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button