AktualityŠkoly

Celoslovenské finále Jazykového kvetu

poradna

Jazykový kvet je jazykovo-umelecká akreditovaná súťaž pre deti a mládež vo veku od 4 do 19 rokov v prednese a dramatizácii v cudzích jazykoch a v slovenčine pre cudzincov.

Súťaž sa realizuje od roku 2011 postupovým systémom od krajského semifinále, pokračuje krajským finále a vrcholí celoslovenským kolom. Naši žiaci sa každoročne umiestnili na popredných priečkach tejto zaujímavej súťaže. Tento rok tomu nie je inak.

Celoslovenské kolo súťaže sa nekonalo prezenčne, ako to bolo počas krajského kola. Porota zhodnotila krajské finále a súťažiaci museli poslať videá, ako sa popasovali s pripomienkami z predchádzajúcich kôl. Ani tieto prekážky našich žiakov neodradili  a podarilo sa im umiestniť na neuveriteľných prvých miestach vo svojich kategóriách. Všetci boli teda mimoriadne úspešní !

  • Ellie Treacy (3.a) získala 1. miesto v 1. kategórii  poézia a próza anglický jazyk 
  • Mia Treacy (7.a)  získala 1. miesto v 2. kategórii poézia a próza anglický jazyk 
  • Linda Vicanová (4.b)  získala 3. miesto v 1. kategórii poézia a próza anglický jazyk.

Žiačkam úprimne gratulujeme za úspešnú reprezentáciu školy a učiteľom ďakujeme za trpezlivú prácu s jazykovo nadanými deťmi. Veríme, že aj budúci ročník bude plný takýchto talentov. 

PhDr. Gabriela Čásarová, PhD.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button