AktualityŠkoly

DETI V ZŠ ROBOTNÍCKA OSLÁVILI SVOJ SVIATOK

poradna

Detská duša potrebuje zážitky, ktoré rozvíjajú jej fantáziu a tvorivosť. A my sme práve takýto zážitok dopriali našim deťom k ich sviatku, ku Dňu detí.

Dňa 2.6. 2023 sa škola vďaka Hopsáčiku, študentom zo Strednej odbornej školy obchodu a služieb, našim učiteľom a asistentom, premenila na tvorivé a zážitkové centrum, kde si každý našiel zábavku podľa vlastnej chuti. Deti súťažili na čerstvom vzduchu v rôznych športových disciplínach, skákali v nafukovacom hrade a strieľali z luku. V telocvični ich čakal lektor a s chuťou si vyskúšali parkour, v Hopsáčiku sa vybláznili v “guličkách”. So záujmom si v kreatívnej dielni v átriu vyrábali náramky a šperky podľa vlastnej fantázie. Deti mali možnosť navštíviť aj “kadernícky salón” a stanovište, kde im šikovné študentky maľovali na tvár krásne vzory. V jedálni ochutnávali miešané nápoje v rôznych kombináciách. No na prekvapenie, ktoré ich čakalo v podobe svetového hráča basketbalu Mareka Doležaja, určite nikdy nezabudnú. Náš milý, a nie malý (206 cm vysoký) hosť si pripravil pre deti skutočne pútavú besedu. Dozvedeli sa veľa nielen o americkom a európskom basketbale, ale aj o jeho cieľavedomej životnej dráhe športovca. V telocvični rozpútal úžasnú basketbalovú atmosféru, všetci malí aj veľkí boli doslova nadšení. Dokonca si spolu zahrali aj zasúťažili. Bol to skrátka deň krásny, deň iný, deň plný fantastických zážitkov a prekvapení, na ktoré budú naše deti dlho spomínať.

Mgr.Tatiana Preinerová, ZŠ, Robotnícka 25, Zlaté Moravce


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button