Komerčné články

Hala sa dá postaviť aj efektívnejšie a rýchlejšie

Potrebujete priestor, v ktorom by ste už priamo vyrábali a realizovali svoj podnikateľský zámer, alebo miesto na skladovanie zásob či hotových výrobkov? Alebo uvažujete o stavbe menšej športovej haly vo vašom meste a regióne? Tak vás potešíme. Hala, či už určená na výrobu, skladovanie, alebo aj na konkrétny účel ako napríklad šport, sa dnes dá už získať a postaviť oveľa efektívnejšie a za kratší čas. Vďačíme za to technologickému posunu a inovatívnym riešeniam. 

Riešením montované haly

Ako teda na to? V prvom rade si povedzme, aká by asi bola väčšinová predstava, ak by sme začali hovoriť o budovaní haly určenej na výrobu či skladovanie. Mnohí by si predstavili klasickú železobetónovú konštrukciu s nemalými nákladmi i časom, ktorý by bol potrebný na výstavbu. Dnes sú však moderným riešením oceľové haly a halové oceľové konštrukcie, ktoré doslova rúcajú vyššie spomenuté mýty. Haly sa vďaka nim dajú postaviť rýchlejšie i lacnejšie. 

Vyplýva to z názvu

Stačí, ak si prečítate, že ide o oceľové haly, niekedy nazývané aj ako montované haly. Namiesto masívnej železobetónovej stavby hovoríme teda o oceľovej montovanej konštrukcii. Celý proces od prvotnej myšlienky cez návrh, projekt a stavbu, je teda výrazne priamočiarejší i kratší. Ďalšou výhodou je flexibilita. Ako sme už spomenuli, oceľové haly či konštrukcie sa dajú využiť na viacero účelov. Nemusí to byť ´len´ pri výrobe a podnikaní. Môžu to byť napríklad aj športové haly, kancelárske priestory, ubytovacie zariadenia či dokonca wellness.

Cena je dôležitým faktorom

Samozrejme, nie všetko je len o cene samotnej, pretože treba brať do úvahy kvalitu a to, čo nám ktorý konkrétny produkt či riešenie prinesie. Cena haly je však bezpochyby aspekt, ktorý hovorí v prospech takéhoto riešenia. Oceľové haly a konštrukcie sú lacnejšie než klasické konštrukcie, pritom však poskytujú všetko to, čo by sme našli aj pri nich, a ako bonus flexibilitu navyše.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button