AktualityKino Tekov

Nezabudnuteľný filmový zážitok v Kine Tekov: Október plný emócií a adrenalínu

obed
poradna

Október je tu a s ním aj fascinujúci program kina Tekov, ktorý prisľúbil nezabudnuteľné filmové zážitky. Pre milovníkov hororu, napätia a nečakaných zvratov prichádza dlho očakávaný film SAW X, ktorý sľubuje nekonečné hrôzy a záhadné hádanky, ktoré posunú vaše hranice strachu na úplne novú úroveň.

Pre tých, ktorí preferujú humor je tu film, Lúzri z Wall Street. Komediálna dráma o tom, ako sa partia amatérskych investorov na internete rozhodla ukázať, aká je burza na Wall Street krehká.

Vy čo máte radi radi hlboké ľudské emócie a intímne príbehy, bude k dispozícii film Citlivý Človek. Táto nezvyčajná a originálna road movie vznikla na motívy knihy Citlivý človek od básnika a prozaika Jáchyma Topoľa.

Aby sme všetkým filmovým nadšencom pripravili úplné prekvapenie, na záver mesiaca prichádza film A máme, čo sme chceli, táto rodinná tragikomédia je inšpirovaná skutočným príbehom, ktorý sa odohráva počas silvestrovského večera roku 1992, keď sa delilo Česko-Slovensko.

V kine Tekov nás v októbri čaká nezabudnuteľná filmová jazda, ktorá uspokojí všetkých filmových nadšencov. Nech už ste fanúšikom hororu, dobrodružstva, komédie alebo intímnych ľudských príbehov, kinematografický program na tento mesiac má čo ponúknuť.

Program Kina Tekov na mesiac OKTÓBER


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button