AktualityPrílepy

Dovidenia prázdniny v Prílepoch

poradna

V mestskej časti Prílepy sa aj tento rok deti a ich rodičia spoločne rozlúčili s letnými prázdninami pekným športovým popoludním pod názvom Dovidenia prázdniny.

Podujatie sa uskutočnilo v sobotu 9. septembra 2023 v prílepskom parku v popoludňajších hodinách.

Pre malých aj veľkých boli pripravené rôzne zaujímavé športové súťaže. Deti si mohli zmerať sily v pretekoch na bicykloch, behaní s pohárom s vodou cez prekážky, hode na cieľ, kopaní do bránky a v streľbe zo vzduchovky. Všetci zúčastnení malí športovci boli za svoje výkony odmenení sladkosťami a vecnými cenami. Financie na zakúpenie sladkostí daroval podujatiu primátor Zlatých Moraviec Dušan Husár. Vecné ceny sponzorsky zabezpečil viceprimátor Zlatých Moraviec Marek Holub.

Okrem detí si mohli svoje športové zručnosti vyskúšať i dospelí, na ktorých čakali netradičné disciplíny. Muži aj ženy skákali vo vreci a pili pri tom pivo, chlapi následne šľahali bielka na čas, kým ženy súťažili v nosení vody v ústach obuté v gumákoch.

Na záver podujatia bola pripravená veľká spoločná opekačka. „S tým, ako dopadla táto akcia, sme nadmieru spokojní. Robíme to už viacej rokov, no takúto vysokú účasť detí a rodičov sme tu ešte nemali. Všetci sa dobre zabávali až do večerných hodín. Každému, kto prišiel a súťažil, patrí vďaka. Osobite ďakujem za spoluorganizovanie akcie rodine Zelenkovej, Rajnohovej, Mrozekovej, Kabátovej a Rumankovej,“ vyjadril sa viceprimátor Marek Holub.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button