Komerčné články

Ako pomôže domácnosti čistička vzduchu či elektrický ohrievač?

poradna

Čistý vzduch a teplo domova, to sú dve veci, ktoré chceme v domácnosti brať ako samozrejmosť. Ktorí pomocníci vám v tomto smere vedia efektívne dopomôcť?

Čističky vzduchu či elektrický ohrievač patria medzi obľúbených spoločníkov domácností aj v kanceláriach. Aké možnosti vám v tomto smere ponúka miestny trh?

Kvalitná čistička vzduchu nedá patogénom šancu

Disponovať zdravým a čistým vzduchom je v dnešnej dobe z hľadiska zdravia veľmi dôležité. Kvalitná čistička vzduchu vám to pomôže pretaviť do reality mimoriadne efektívne a cenovo dostupne. Ide o zariadenia, ktoré sa postarajú o zlepšenie kvality vzduchu a elimináciu nečistôt z miestnosti. Pri pohľade na ne môžeme povedať, že ide o výkonný ventilátor prepojený s filtrom, ktorý poslúži na zadržanie nečistôt. Takýmto spôsobom sa vám podarí odstrániť až 99,7% patogénov z ovzdušia. Ide o mikroorganizmy, ktoré oslabujú organizmus svojho hostiteľa, čím spôsobia alebo vyvolajú zdravotné problémy. A to platí o ľuďoch, rastlinách aj živočíchoch.

Pri výkonných prevedeniach čističiek môžete zabudnúť na problémy s peľom, prachom, alergénmi, batériami, vírusmi či inými škodlivými časticami v byte a dome. Bonusom je zachytenie cigaretového dymu, výparov z chemikálií využívajúcich v domácnosti, výfukových plynov áut či výparov z varenia.

Výkonné elektrické ohrievače sú dnes smart

Okrem kvalitného vzduchu vie poriadne pokaziť pocit z príjemného bývania aj zima. Ako teda vyhriať vzduch v kúpeľni, detskej izbe či dokonca studenej chate naozaj efektívne a bez zbytočného finančného zaťaženia? Výkonné elektrické ohrievače sú na to ako stvorené. Navyše si ich dnes viete zadovážiť aj v rôznych dizajnových prevedeniach a spoľahnúť sa na ich bezpečnosť. Potom je už len na vás, akú veľkú miestnosť potrebujete vyhriať.

Medzi dôležité parametre pri ich výbere považujeme výkon ohrievania, zaujímavou voľbou sú aj prevedenia disponujúce Technológiou Adaptive Heat. Tá dopomôže k veľmi účinnému vyhrievaniu, ktoré bude zároveň aj tiché a úsporné. Automaticky totiž prispôsobuje svoj výkon tak, aby ste dosiahli vami požadovanú teplotu aj vo väčším miestnostiach.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button