AktualityKultúra

Beseda s regionálnou autorkou Marianou Mrázikovou Repiskou

poradna

Mestská knižnica v Zlatých Moravciach zorganizovala na svojej pôde besedu s regionálnou spisovateľkou Marianou Mrázikovou Repiskou. Podujatie sa uskutočnilo v stredu 29. novembra 2023. 

Približne jednu hodinu trvajúca beseda začala o 16.00 hodine. Zúčastnení ľudia sa tu mohli dozvedieť veľa zaujímavého zo života autorky a samozrejme i mnohé pikošky o jej knihách a písaní všeobecne. Odzneli tu i úryvky z jej kníh, ktoré predniesla recitátorka Anna Kiššová. Diváci si vypočuli aj recenzie na knihy autorky od jej viacerých čitateľov. 

Na záver besedy nechýbala autogramiáda s možnosťou zakúpenia si publikácií Mariany Mrázikovej Repiskej. 

Mariana Mráziková Repiská pochádza z obce Čaradice. Svoju spisovateľskú prvotinu pod názvom Stretávka vydala v závere roka 2020. Ide o román venovaný prevažne ženám. Mráziková Repiská celkovo vydala štyri knihy, okrem Stretávky je to román Spomienky jednej au-pairky a dve detské knihy – Zajko horolezec a Prvák zajko. Ako povedala, v súčasnosti sa pohráva s myšlienkou, že najbližšie mesiace napíše ďalšiu detskú knihu. Detaily však nateraz prezrádzať nechcela.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button