AktualityKino Tekov

Februárový filmový program: Od boja policajtov po sci-fi epiku v Dune: Druhá časť

poradna

Tituly filmov, ktoré si budete môcť vychutnať v kine počas mesiaca februára, sľubujú rôznorodý zážitok pre každého filmového nadšenca. Medzi najvýraznejšie filmy, ktoré sa objavia na plátne v tomto období, patria “Vojna policajtov”, “Franta mimozemšťan”, “Tancuj Matylda” a “Duna: Druhá časť”.

Vojna policajtov:

Po Únose a Svini prichádza do našich kín ďalší film, ktorý sa odohráva počas temného obdobia mečiarizmu. Divokú atmosféru východoslovenského podsvätia 90. rokov by ste mali vidieť.

Franta mimozemšťan:

Pokojný život v malej moravskej dedine obráti hore nohami amatérsky astronóm Blažej, ktorý je presvedčený, že do dediny zavítal návštevník z vesmíru.

Tancuj Matylda:

Jedinečný, silný a ľudský film. Karlova mama Matylda sa nasťahuje do bytu svojho syna. Rodinný život Karla sa od tejto chvíle úplne zmení.

Duna: Druhá časť:

V druhom pokračovaní epickej ságy sa Paul Atreides spojí s Chani a Fremenmi, aby sa pomstil sprisahancom, ktorí zničili jeho rodinu.

Kompletný program KINA TEKOV na mesiac február nájdete tu

Program Kina TEKOV


 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button