AktualityŠport

Zlatomoraveckých členov klubu KARATE navštívil Mikuláš

poradna

V decembrový pondelok, dňa 5.12.2023 zavítal do športového klubu Karate, OZ Bonsai, na veľkú radosť všetkých detí Mikuláš. Prišiel aj so svojimi pomocníkmi – dobrým anjelom, bojovným čertom – ozbrojeným nunchaku a malým pomocníkom, škriatkom Adamom. 

Každý na tréningu zacvičil Mikulášovi vybranú techniku, ktorú anjel aj s čertom pozorne sledovali a kontrolovali, či ju robia správne. Nechýbal ani pohybový tréning, aby Mikulášovi predviedli, čo sa počas roka na tréningoch naučili, ako sa zlepšili a potom, na záver ho potešili svojim spevom alebo básničkami.

Za svoje úsilie počas roka, za predvedený tréning ako aj za kultúrne mikulášske spevy a básničky boli všetci odmenení sladkým mikulášskym balíčkom. Deti mali obrovskú radosť a sladký úsmev na tváričke.

V mene trénerov, členov klubu aj rodičov, ďakujeme všetkým, ktorý sa pričinili o tento vydarený Mikulášsky večer a prispeli sponzorsky, materiálne, alebo priamo organizovali krásny zážitok pre naše deti, ktoré sú členmi klubu karate v ZM.

Naše veľké poďakovanie patrí všetkým za podporu detí a zabezpečenie ich účasti na súťažiach v celom roku 2023 a do ďalšieho roka im želáme veľa zdravia, chuti trénovať a stále sa zlepšovať.

Náš klub je stále otvorený aj novým členom Zlatomoraveckého okolia, súčasťou ktorého môžu byť aj Vaše deti, alebo aj Vy, bez rozdielu veku….trénujeme denne, v priestoroch CENTRUM ŽITAVA, Hviezdoslavova ulica č.64, vchod z parkoviska, na poschodí, každý pracovný deň po 18:00 hod.

S úctou a pozdravom, tešíme sa na ďalších cvičencov,…tréneri a členovia klubu Karate Zlaté Moravce.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button