AktualityŠkoly

Pribinka a jej vynikajúce výsledky

poradna

Inštitút pre ekonomické a sociálne reformy opäť realizoval prieskum dosiahnutých výsledkov v školách na území celej Slovenskej republiky.

Rebríček, na ktorom sa školy umiestnili, môže byť pre rodičov užitočným pomocným ukazovateľom pri výbere školy pre svoje deti. V rámci hodnotenia za školský rok 2022/2023 sa bral ohľad najmä na dosiahnuté výsledky celonárodného Testovania 9 a umiestnenia žiakov v predmetových olympiádach a rôznych súťažiach.

Na základe výsledkov prieskumu INEKO sme sa v rámci Nitrianskeho kraja spomedzi 263 škôl umiestnili na krásnom 8. mieste. Z tohto umiestnenia je zrejmé, že sme si opäť udržali prvenstvo v rámci okresu Zlaté Moravce. Hodnotenie na celoslovenskej úrovni nám prinieslo 45. miesto z celkového počtu 1165 škôl. S úsmevom na tvári môžeme skonštatovať, že oproti minulému školskému roku sme si v kraji polepšili o 3 miesta. V  rámci celého Slovenska sme sa posunuli vyššie o parádnych 19 miest, čo nás veľmi teší.

Tieto naše umiestnenia považujeme za veľký úspech. Za každým úspechom ale stojí veľa síl, odhodlania a vytrvalosti. Našu školu navštevujú šikovní a talentovaní žiaci, ktorí pod vedením svojich učiteľov stoja za tým, že naša škola je desiatky rokov hodnotená ako úspešná výchovno-vzdelávacia inštitúcia. Všetkým preto patrí veľké ĎAKUJEME. Sme hrdí, že máme okolo seba takých šikovných a usilovných ľudí.

Pevne veríme, že sa každý rok budeme ešte zlepšovať a že nás všetkých bude tešiť radosť z práce, ktorá prináša plody vytúženého ovocia.

Mgr. Lenka Herdová
riaditeľka školy


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button