AktualityKomerčné články

2 tanečné cesty, 4 kurzy, pravidelne cez víkendy? Skutočnosť, ktorá odštartuje už 20. 04. 2024

Je mnoho ciest, ako sa dostať tam, kam chceš. Ale pred tebou sú iba dve tanečné cesty, akými sa môžeš dostať cez tanec k sebahodnote, alebo od radosti až k vášni.

Tanečná cesta “Od seba k páru” pozostáva z latino freestyle a zo spoločenských tancov.
Latino freestyle je zamerané na sólo tancovanie. Chytľavé pesničky, ešte zaujímavejšie choregrafie, vďaka ktorým nadobudneš sebaistotu, sebareflexiu, ale najmä to, ako si užívať každý okamih svojho života.

Páni, ak chcete potešiť kamarátky, priateľku, alebo manželku, pozvite ich na kurz spoločenských tancov. Necelé 1 % chlapov pozve nežnejšie pohlavie na takýto kurz. Preto, keď chceš byť výnimočný, stačí, ak urobíš túto vec. A pohľad druhej osoby na teba sa zmení na nepoznanie. 🙂

Tanečná cesta “Od radosti k vášni” je cestou, kde svoje vnútro rozžiariš radosťou, hravosťou a úsmevom cez salsu. Keď sa týmto tancom naplníš, prejdeš k hlbším emóciám, kde napätie, iskrenie a vášeň sa budú tvoriť cez zmyselný tanec bachata.
Prichádza predstavenie vyučujúceho, o ktorom sa dozvieš tu.
Začni kliknutím na TANEČNÉ RÁZCESTIE a zvoľ si cestu, po ktorej túžiš kráčať.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button