AktualityPodujatiaPozvánky

OSB konečne aj na našej scéne!

poradna

Profesionálna tanečná skupina „Old School Brothers“ – hip-hopový tanec (breakdance, elektric boogie, locking.)

Hoci začiatky skupiny OSB siahajú do roku 1997, intenzívnejšie sa o nich hovorí až od roku 2008, kedy sa zúčastnili celosvetového projektu, u nás po názvom „Slovensko má talent“. Bol to ich najväčší komerčný úspech a ako prvá skupina na svete túto súťaž aj vyhrali.

Za zmienku stoja i vystúpenia ako predskokani svetových hviezd (50-Centa, Naughty by Nature, The Game a iných). Skupina pripravuje špeciálne choreografie pre veľké TV projekty (OTO 2004, OTO 2005, Silvester 2008, Miss SR 2008 a 2009, česká Miss atď.)

Od roku 2008, kedy ľudia rozhodli, že OSB je najväčší talent Slovenska, ich máte možnosť po 2,5 roku vidieť prvý krát na scéne v Zlatých Moravciach. Naša bývalá pani primátorka neumožnila tanečníkom OSB vystúpenie v meste, ku ktorému majú breakdanceri srdcový vzťah.(Začínali v ňom zakladatelia skupiny bratia René a Roland Šurdovci.)

Dňa 6. mája 2011 sa „Old School Brothers“ predstaví s vlastným divadelným tanečným projektom „Z ulice hore“. Je o tom ako sa oni a tanečný štýl breakdance dostali z ulíc na scény známych divadiel.

Ako vraví René: „ Sme radi, že možnosť vystupovať tu už je a na všetkých sa tešíme.“

[hr]

-lr-

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button