Aktuality

Škôlka sa búrať nebude!

poradna

V utorok, 19. apríla 2011, bolo primátorom Ing. Petrom Lednárom, Csc. odprezentované vyriešenie problému „MŠ na Slnečnej“.

Stretol sa s rodičmi detí priamo na pôde škôlky a na základe obhliadky objektu zo dňa 18. apríla 2011 všetkých oboznámil o plánovanej rekonštrukcií strechy.

Podľa vyjadrení primátora, vedúceho oddelenia pre výstavbu, územného plánovania, dopravu a životné prostredie Bc. Nociara a odborného statika projektovej kancelárie Ing. Ľubomíra Candráka, sa škôlka búrať nebude.

Hlavným dôvodom zatekania vody do vnútorných priestorov škôlky je poškodenie izolačnej vrstvy jednotlivých budov, ktoré boli v minulosti riešené izoláciou rôznych izolačných materiálov. Preto je nutné odstránenie pôvodnej izolačnej vrstvy až po drevenú výstuž, v prípade potreby sa jednotlivé drevené výstuže a latovania vymenia za nové. Následne sa nalepí kvalitná izolačná vrstva. Za nové sa vymení i bočné latovanie atiky a celá škôlka bude vymaľovaná a natretá špeciálnym dezinfekčným, liečivým náterom.

Všetky uvedené práce sa budú uskutočňovať formou verejného obstarávania.

Z tohto stretnutia tentokrát rodičia odchádzali ďaleko spokojnejší ako z predchádzajúceho, kedy sa stretnutie konalo s pracovníkmi MsÚ bez prítomnosti primátora. Dokonca dali prísľub vlastnej pomoci s prácami a vzájomne sa dohodli, že sa oprava strechy vykoná v letnom prázdninovom období.

 

 

 

[hr]

-lr-

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button