Chyzerovce

Chyzerovecký guláš bol najlepší

poradna

V sobotu, 7. mája 2011 sa Chyzerovcami šírila do diaľky vôňa gulášu.

Súťaže sa zúčastnilo 11 chyzeroveckých teamov (Slovenský zväz chovateľov poštových holubov, Hviezdny team, Cibikovci s.r.o., Kukučky & Jachúr, Ciglianovci, Madolovci, Halanda Ľuboš a Anton Kouřil, TAK, Rýchla rota 1, Rýchla rota 2, Corgoni)), s podporou rodinných príslušníkov, priateľov a známych.

K lepšej chuti a kvalite prispievali zúčastnení rôznymi ingredienciami. Či už voňavými koreninami, veselou zábavou, alebo dobrým vínkom.

To všetko prispelo k vyhodnoteniu toho najchutnejšieho gulášu, o ktorom rozhodla odborná trojčlenná porota zastúpená Mariánom Končalom, Mariánom Šabíkom a Milanom Kollárom.

1. miesto – Rýchla rota 1

2. miesto – Slovenský zväz chovateľov poštových holubov

3. miesto – Hviezdy team

 

Večer sa ani zďaleka nekončil odmenením najlepších kuchárov. Chyzerovčania sa veľmi radi stretávajú a zabávajú, o čom svedčí i Majáles, ktorým sa v kultúrnom dome za účasti kapely Quatro, pokračovalo do skorých ranných hodín.

 

Občianske združenie „Chyzerovce“ Vás pozýva na oslavu Dňa matiek, 14. mája 2011 o 17°°hod., do kultúrneho domu Chyzerovce, s bohatým kultúrnym programom.

[nggallery id=57] [hr]

-lr-

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button