Aktualityi-Business

OTVORENIE HYPERMARKETU TESCO

poradna

 Dňa 29. septembra 2011 o 8°°hod sa oficiálne a slávnostne otvorí Hypermarket TESCO v Zlatých Moravciach.

Jedným z prínosov realizácie projektu Tesco pre naše mesto a jeho občanov je vytvorenie približne 90 nových pracovných miest.

Tento hypermarket ponúkne široký sortiment potravinového aj nepotravinového tovaru na predajnej ploche 3000 m², čím sa zintenzívni konkurencia predaja v meste. Tento stav by sa mal odzrkadliť hlavne v nižších cenách výrobkov.

V nájomnej zóne je priestor pre malých podnikateľov s doplnkovými službami ako napríklad lekáreň, kaviareň, kvetinárstvo a pod.

Prostredníctvom finančného daru spoločnosť TESCO podporuje aj miestne komunity (vybraná organizácia + Materská škôlka v regióne), pretože korporátnou stratégiou firmy je podporovať najslabšie skupiny spoločnosti. Ako je už zvykom, aj pri príležitosti otvorenia hypermarketu TESCO v Zlatých Moravciach sa takýto finančný dar bude odovzdávať vybranému partnerovi.

Tescu v neposlednom rade záleží na tom, aby mali občania zabezpečené všetko pre pohodlný nákup a preto ponúka niekoľko výhod ako je bezplatné parkovanie, dobrá lokalita, otváracie hodiny od 6°°hod. do 22°°hod., bezplatné tašky a ďalšie služby, ktoré nemalou mierou prispejú ku skvalitneniu nákupov v tomto obchodnom centre.

„Spolupráca s novým vedením mesta je výborná a všetky problémy sa riešia vecne, tak aby boli obyvatelia Zlatých Moraviec spokojní. Cítime, že vedenie mesta má záujem vytvoriť prichádzajúcim investorom optimálne podmienky pre vznik nových pracovných príležitostí.“ – vyjadril sa za Tesco Peter Sklenář, Property Communications Manager (zodpovedný za komunikáciu s verejnosťou)

Čo sa týka realizácie kruhovej križovatky pri nákupnom centre Tekov, sa vedenie spoločnosti vyjadrilo, že

konečná podoba projektu je v štádiu riešenia, a že jej finálna podoba bude optimálna ku spokojnosti všetkých, v nadväznosti na uzavretú dohodu s Mestom.

-lr-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button