Pozvánky

Tradičná výstava zvierat v spojení s jarmokom

poradna

 Každý z nás sa veľmi rád obklopuje prírodou, ktorá je priam oázou pokoja a harmónie. K prírode patrí okrem flóry aj pestrá fauna, ktorá v sebe zahŕňa široké spektrum menších aj väčších zvierat. A práve v súvislosti s drobnými zvieratami ZO Slovenského zväzu chovateľov v spolupráci s Mestom Zlaté Moravce usporiada pri príležitosti konania Zlatomoraveckého jarmoku 9. Požitavskú výstavu zvierat, ktorá sa uskutoční v dňoch 30.septembra a 1.októbra 2011 v priestoroch Mestského amfiteátra v Zlatých Moravciach. Príjemným bonusom je tombola, v ktorej na Vás čakajú zaujímavé ceny.

Určite sa bude na čo pozerať, veď svoje zastúpenie si tu nájde približne 600 zvierat (králiky, holuby, hydina, exoti a morčatá).

Zaujímavosťou pre všetkých je tohtoročný úspech Slovenského zväzu chovateľov, ktorý dominoval na výstavisku Agrokomplex v Nitre v expozícii živočíšnej výroby, konkrétne v sekcii králikov, medzi ktorými trónil šampión Slovenskej republiky. Samozrejme ste na tejto zaujímavej výstave všetci srdečne vítaní.

-mp-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button