AktualityŠkoly

Tvorenie s podpisom Vianoc na ZŠ Robotníckej

poradna

 S blížiacimi sa Vianočnými sviatkami sa stupňujú všetky prípravy na ich privítanie. Prípravy zahŕňajú aj samotnú výzdobu, ktorá je ich predzvesťou. Myšlienka tvorby týchto ozdôb spojila žiačky 6. ročníka Základnej školy na Robotníckej ulici. Tieto sa s vervou pustili do tvorenia zelených ikebán, ozdobných škatuliek a zaujímavých obrazov. Veľkú dávku zručnosti predviedli v servítkovej metóde a maľbe farbami na sklo. Počas celého priebehu tvorenia, skladania a maľovania, na žiačky dohliadali učiteľky, ktoré sa tiež dali strhnúť vianočnou náladou a s radosťou sa k nim pripojili.

Dievčatá boli veľmi šikovné a práca im šla, ako sa ľudovo hovorí, od ruky. Chvíle, počas ktorých čakali na uschnutie farieb alebo na tvorivú múzu, si krátili tancom a rozhovormi. Prezentáciu ich konečných výrobkov ste mohli vidieť a niektoré aj získať počas utorkového dňa na Vianočných trhoch prebiehajúcich na Námestí A. Hlinku. Okrem príjemnej atmosféry visela vo vzduchu aj sila priateľstiev, ktoré spájajú a prehlbujú okrem školy aj rovnaké záujmy, pod ktoré tvorivé aktivity určite spadajú.

 [nggallery id=187]

-mp-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button