AktualityŠport

Vyhodnotenie sezóny 2011/2012 HC Zlaté Moravce

poradna

Dňa 2. marca sa v kultúrnom dome v Chyzerovciach o 17.00 hodine konalo stretnutie členov mestského hokejového klubu HC Zlaté Moravce. Stretnutie sa uskutočnilo s cieľom vyhodnotiť hokejovú sezónu 2011/2012 v rámci hráčskych výsledkov, ale aj samotnej organizácie.

Úvodné slovo patrilo prezidentovi klubu Jurajovi Mačkayovi, ktorý privítal všetkých zúčastnených a predniesol pripravenú súhrnnú správu o činnosti klubu za uplynulú sezónu. V rámci súhrnu spresnil aj počet aktívnych hokejistov, ktorý sa v piatich vekových kategóriách vyšplhal na číslo 116. Celú činnosť klubu riadi 9 – členný výbor, ktorý zasadá pravidelne počas sezóny každé dva týždne a v letných mesiacoch podľa aktuálnej potreby. Okrem hokejovej činnosti spomenul pán Mačkay aj významné  spolupodieľanie sa na oprave poškodených priestorov v budove šatní a na uzavretí hokejovej haly zimného štadióna. Pod významné aktivity spadá aj zabezpečovanie spoločenských podujatí. Prezident klubu poďakoval všetkým, ktorí sa podieľali na jeho činnosti, ako aj primátorovi Zlatých Moraviec Petrovi Lednárovi za to, že Mesto poskytuje okrem finančnej pomoci aj ľadovú plochu na tréningy a zápasy bezplatne. Slovo ďakujem patrilo aj Technickým službám za dobrú spoluprácu. Následne sa ujal slova primátor Peter Lednár, ktorý poďakoval za pozvanie, prijatie a sľúbil, že pre klub spraví všetko, čo je v jeho silách a poukázal na to, že v ňom majú veľkú oporu.

Odovzdávaniu samotných cien predchádzalo predostretie plánu činností na sezónu 2012/2013 prezidentom klubu. Medaile, ktoré vyhrali žiaci v predchádzajúcu sezónu umiestnením sa na 3. mieste v druhej lige starších žiakov, odovzdal výhercom primátor mesta. Výherný pohár za tím prevzal vtedajší kapitán družstva. Pozornosti a odmene neunikli ani hokejisti z kategórie predprípravky a prípravky, ktorí dostali okrem diplomu aj sladkú odmenu.

Po odovzdaní cien a súhrne sezóny sa pristúpilo ku krájaniu torty. Potom nasledovala uvoľnená zábava hokejistov v kruhu členov výboru, trénerov a rodičov, ktorí môžu byť na svoje deti právom hrdí.

Takéto hojné stretnutie členov sa uskutočnilo po druhý a veríme, že nie poslednýkrát.

-mp-

[nggallery id=207]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button