AktualityPre detiŠkoly

Spolu dokážeme viac

poradna

Kto? – Základná škola na Mojmírovej ulici. Kde? – v DS MSKŠ. Kedy? – 14. júna . O koľkej? – 15.00 h. Čo? – Slávnostná akadémia, TV Mojmírova.

Dostavil sa každý, kto mal čas a chuť na zábavu. Malí aj veľkí sa pohodlne usadili do kresiel a živé vysielanie sa mohlo spustiť. Pútavým programom nás sprevádzali moderátorky a nechýbala ani povestná klapka, ktorá nás vždy upozornila na nový filmový zostrih. Televízny program bol poskladaný len z toho najlepšieho, čo si žiaci pod krídlami svojich triednych učiteliek pre divákov pripravili. Básne, tance, spev, scénky, vtipy a nechýbala ani aktuálna predpoveď počasia. Veľký ohlas malo číslo pod záhadným názvom Kalendárium, vďaka ktorému predviedol svoj talent Samko žiak tretieho ročníka. Pri vyslovení akéhokoľvek mena vedel pohotovo priradiť dátum, pod ktorým sa meno ukrýva v kalendári. Súčasťou slávnostnej akadémie bolo aj prezentovanie výsledkov a úspešnosti žiakov v rôznych olympiádach a súťažiach. V hľadisku sedel okrem riaditeľky školy Mgr. Dagmar Chrenkovej aj primátor mesta Zlaté Moravce Ing. Peter Lednár, CSc. a viceprimátor Ing. Jozef Škvarenina. Na záver poprial primátor deťom krásne prázdniny a s poďakovaním obdaroval riaditeľku školy kyticou kvetov.

Ako sa hovorí „koniec dobrý, všetko dobré“, žiaci majú za sebou úspešne zvládnutý školský rok, o ktorom sme získali rýchly prehľad vďaka vystaveným materiálom vo vstupnej hale. Na paneloch sme videli práce žiakov Základnej školy na Mojmírovej ulici (diplomy, písomky, projekty, kresby a aj profil najúspešnejšej žiačky školy a zlatomoraveckého okresu Johany Ďurišovej z IX.B). S prianím slnečných a bezproblémových letných prázdnin sa pripájame aj my a dovidenia pri ďalšom školskom zvonení.

-mp-

[nggallery id=234]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button