AktualitySamospráva

Mesto plné nádeje

poradna

Vážení poslanci!

Chcel by som sa Vám verejne poďakovať za ústretovosť v mojich krokoch a za stotožnenie sa s mojím úsilím o zveľadenie nášho mesta.

Na poslednom Mestskom zastupiteľstve ste podporili návrh k vypracovaniu žiadosti Mesta Zlaté Moravce o úver na realizáciu 20. investičných akcií, ktoré ste uznali za prioritné.

Je načase, aby sa problémy tohto mesta začali odstraňovať pre spokojnejší život občanov, ktorí v ňom žijú.

Je evidentný a neodškriepiteľný ekonomický stav tohto mesta. Rovnako sa zhodneme aj na tom, že ak sa nedostatky dlhodobo neodstraňujú, časom len narastajú. Nie je na mieste čakať na zázrak a jediný spôsob ako toto mesto urobiť krajším a bezpečnejším je siahnuť po úvere.

Nielen Vás milí poslanci, ale aj celú verejnosť ubezpečujem, že Mestský úrad a všetci kompetentní zamestnanci pracujú na podkladoch, aby celý proces prebehol čo najrýchlejšie a aby sme spoločne všetkým, ktorí tu žijú dokázali, ako veľmi nám na ich spokojnosti záleží.

Dúfam a verím, že spolu o prerozdelení žiadaných finančných prostriedkov rozhodneme čo najrozumnejšie, aby sme tým, ktorí nás volili odobrili dôveru, ktorú do nás vložili.

Iná cesta k dokonalejšiemu žitiu za okolností aké sú, neexistuje. Je načase pohnúť sa z miesta a všetkým dokázať, že to spoločne dokážeme. Buďme zodpovední k občanom, ktorí v sebe živia nádej na lepší život!

primátor Mesta Zlaté Moravce Ing. Peter Lednár, CSc

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button