AktualitySamospráva

Len jedna cesta vedie k rozvoju mesta Zlaté Moravce

poradna

 

Blíži sa deň, ktorý bude pre rozvoj nášho mesta výrazne dôležitý. Poslanci svojím kladným postojom môžu odobriť primátorov návrh k zveľadeniu a zvýšeniu životnej úrovne všetkých obyvateľov Zlatých Moraviec, dnes už podporený výstupom odbornej komisie, ktorá predchádzala zasadnutiu Mestskej rady zo dňa 11. septembra 2012.

Poslanci – členovia Mestskej rady, odsúhlasili a posunuli do 18. zasadnutia Mestského zastupiteľstva 56 bodov programu. Jeden z tých najdôležitejších je predovšetkým bod č.36 – Návrh na prevzatie úveru na financovanie investičných akcií mesta.

Primátor mesta Peter Lednár týmto znovu ďakuje poslancom za odporučenie nielen tohto, ale aj všetkých ostatných bodov, čo je podľa neho len potvrdením konečne konštruktívnej komunikácie v súlade s jeho zámerom a v súčinnosti s prácou MsÚ.

„Pracovať pre mesto a tým slúžiť jeho občanom, je naše jediné poslanie. A toto je jediná perspektívna a správna cesta k citeľným zmenám aby bolo lepšie“ – dodáva k výstupu z Mestskej rady primátor.

Všetkých občanov srdečne pozývame vo štvrtok 20. septembra 2012 o 15.00 h do Obradnej siene v MSKŠ (prípadne sledujte on-line prenos – www.zlatemoravce.info).

Program 18. zasadnutia MsZ:

http://www.zlatemoravce.eu/userfiles/document/pozvanka_18._mz.pdf

-lr-

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button