AktualityPre detiŠkoly

Vianoce sa blížia

poradna

Deti intenzívne prežívajú toto sviatočné obdobie doma i v našej Materskej škôlke “Slniečko” na Kalinčiakovej ulici. Oboznamujú sa s ľudovými tradíciami, vyrábajú ozdoby, zdobia okná a spolu s pani učiteľkami nacvičujú program pre svojich najbližších. Veľmi sa tešia na deň, keď ich môžu privítať v svojej triede a predviesť, čo sa naučili. Odmenou je potlesk rodičov, starých rodičov i súrodencov, ktorí si v tomto uponáhľanom čase našli chvíľu, keď sa môžu potešiť zo svojich ratolestí. Na oplátku za pekné vystúpenie, deťom pripravili malé pohostenie v príjemnom prostredí. S dobrým pocitom a hrdí na to, čo ich deti dokážu, odchádzali s vianočnou náladou domov.

Aj my sa tešíme, čo sa nám v tomto roku podarilo a splnilo. Za pomoci firmy Hass, s.r.o. sme zrekonštruovali kanalizáciu v troch pavilónoch MŠ, ktorá bola v havarijnom stave. Záhradu sme doplnili športovými pomôckami, ktoré deti využijú na pohyb a zlepšenie svojej telesnej kondície. Počas pobytu vonku majú deti možnosť tráviť čas v záhradných domčekoch, ktoré boli financované z 2 % dane z príjmu. Týmto chceme poďakovať všetkým, ktorí nám k tomu pomohli: nášmu zriaďovateľovi Mestu Zlaté Moravce, mestskému zastupiteľstvu, všetkým sponzorom za darované finančné prostriedky i vecné dary, rodičovskému združeniu, mestskej polícií, hasičskému zboru, technickým službám a ostatným, ktorí prispeli svojou troškou k príjemnému pobytu našich detí v materskej škole.

Aj do budúcna sa tešíme na spoluprácu s nimi a želáme všetkým pokojné prežitie vianočných sviatkov a v novom roku veľa pracovných úspechov.

Vianočná nálada na domy sadá, šťastie a lásku do sŕdc nám vkladá. Nech nás vždy sprevádza na každom kroku, cez krásne Vianoce aj v Novom roku … ĎAKUJEME

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button