AktualityPre detiŠkoly

Deti v Slniečku môžu šoférovať nové autá

poradna

 www.zlatemoravce.info

Dňa 4. apríla 2013 obdaroval primátor Peter Lednár najmenšie deti v Materskej škôlke „Slniečko“ na Kalinčiakovej ulici. Išlo o štyri detské autíčka a rozprávkovú knižku o dopravných značkách. Vzhľadom na prejavenú radosť, iskričky v očkách a záujem zo strany tých najmenších, nebolo vôbec pochýb o tom, že žiadosť Mesta Zlaté Moravce o participáciu na grantovom programe Spoločnosti Volkswagen Slovakia svoj účel splnila.

Prihliadnuc na dôležitosť témy dopravnej výchovy ako aj verejnoprospešný charakter Nadácie Volkswagen Slovakia, sa spoločnosť na základe aktívneho prístupu Mesta Zlaté Moravce a zaslanej žiadosti v rámci grantového programu „Bezpečne na cestách“, rozhodla obdarovať z 29 škôlok na celom Slovensku aj škôlku v našom meste a to, detskými autíčkami – odrážadielkami.

Spoločnosť Volkswagen Slovakia, ako výrobca automobilov, si kladie za povinnosť podporovať dopravnú bezpečnosť na Slovensku. Preto v minulom roku otvorila grantový program pre materské a základné školy s vierou, že sa deťom hravou formou lepšie priblížia pravidlá dopravnej výchovy a tým spoločnosť prispeje k vyššej bezpečnosti na našich cestách.

Ľ. Rosinská

[nggallery id=376]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button