Aktuality

Ide o našu budúcnosť, ide o budúcnosť Nitrianskeho kraja!

poradna

[pr]

Budúcnosť nášho kraja je iba v pokračovaní toho, čo sa dosiahlo pod vedením predsedu Milana Belicu. Budúcnosť nie je v ničení stabilnej stavby, ale v jej rozvoji a ekonomickej rovnováhe.

Budúcnosť je v jasnej a zrozumiteľnej komunikácii s obyvateľmi Nitrianskeho kraja. Predseda a zastupiteľstvo kraja nie sú vláda SR, ako sa to snaží podsúvať voličom Tomáš Galbavý. Riešiť stav ciest, zdravotníctva, školstva a sociálnej starostlivosti  v regióne môžu iba v rámci svojho rozpočtu a kompetencií.

Budúcnosť každej rodiny, každého podniku a každého spoločenstva je postavená na skúsenostiach a praktických vedomostiach lídrov. Budúcnosť kraja bude mnohonásobne istejšia, ak sa zverí do rúk profesionála a nie človeka, ktorého jedinou kvalifikáciou je štrnásťročný pobyt v Národnej rade a hlavným cieľom je premrhať ťažko vybudovanú finančnú rezervu NSK.

Budúcnosť je v konštruktívnej spolupráci predsedu a poslancov krajského zastupiteľstva NSK. Tieto voľby preukázali schopnosť spolupráce strán SMER a KDH, keď v spoločnej koalícii získali 32 mandátov z 54 poslaneckých kresiel. Ako bude vyzerať spolupráca Tomáša Galbavého a zastupiteľstva, v ktorom nemá podporu? Ako dokáže splniť predvolebné sľuby?

Budúcnosť nášho kraja nie je v rozdeľovaní obyvateľov regiónu na skupiny, ale v ich spájaní v spoločnom úsilí o jeho rozvoj. Predseda Milan Belica má výborné vzťahy s predstaviteľmi menšín, cirkví a rôznych záujmových skupín a vždy sa bude usilovať zachovať ich na korektnej úrovni. Nebude však používať lacné triky, aby sa votrel do priazne niektorej skupine obyvateľstva.

V záujme budúcnosti nášho kraja je povinnosťou všetkých voličov, ktorým na nej záleží, aby prišli voliť v druhom kole volieb predsedu NSK. Svojou účasťou môžu vyjadriť akú budúcnosť pre svoje deti, svoje rodiny a celý náš kraj si želajú. 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button