Školy

Žiaci zo SOŠ obchodu a služieb Zlaté Moravce – absolútni víťazi

poradna

Žiaci zo SOŠ obchodu a služieb Zlaté Moravce – absolútni víťazi na 16. Medzinárodnom veľtrhu cvičných firiem v Bratislave

 Hotel Independence študentov 3.A triedy zo SOŠ obchodu a služieb, SNP 5, Zlaté Moravce je najlepšia cvičná firma na Slovensku! Tento primát sme si vybojovali úspešným pôsobením na 16. Medzinárodnom veľtrhu cvičných firiem v Bratislave pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR. Veľtrhu sa okrem slovenských cvičných firiem tradične zúčastňujú aj české, rumunské a fínske firmy, ktoré sú hodnotené na základe kritérií ako najlepší katalóg, stánok, najlepšia elektronická prezentácia alebo celková reprezentácia firmy. Tieto kritéria sa delia na jednotlivé kategórie, ktoré sú na konci veľtrhu oceňované samostatne. V konkurencií 68 cvičných firiem sme sa stali absolútnymi víťazmi celého veľtrhu na základe najvyššieho celkového počtu bodov vo všetkých kategóriách. Je to obrovský kolektívny úspech, ktorý naša škola dosiahla historicky po prvýkrát.

Kolektív triedy 3.A sa tvrdo pripravoval od začiatku školského roka 2013/2014 pod vedením Ing.Gabriely Ondejmiškovej a aj touto cestou sa jej chceme poďakovať za jej trpezlivosť.

Lukáš Šútor


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button