AktualityKomerčné články

Martin Nemky

poradna

[PR]

Pochádzam z Nitry, mám 34 rokov, som ženatý a mám dcéru Lauru.

Po skončení štúdia na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre som pracoval na Daňovom úrade, neskôr na Najvyššom kontrolnom úrade Slovenskej republiky a momentálne pôsobím v pozícii prednostu na Okresnom úrade v Nitre, kde sa okrem iného podieľam na realizovaní vládneho programu ESO – čo najväčšie priblíženie sa štátu k občanovi, napríklad znižovaním byrokracie na úradoch.

Aktívne som prispel k otvoreniu prvého klientského centra štátnej správy v Nitre, v ktorom si občan všetku svoju agendu vybaví na jednom mieste.  Od roku 2013 som poslancom Nitrianskeho samosprávneho kraja. Vzhľadom k tomu, by som sa chcel v Európskom parlamente venovať najmä regionálnej politike a zabezpečiť efektívnejšie a adresnejšie čerpanie eurofondov v oblasti regionálneho rozvoja. Zároveň by som chcel v Europarlamente presadzovať znižovanie nezamestnanosti mladých ľudí a predovšetkým bližšie priblížiť Európsky parlament občanom SR.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button