AktualityDenné centrum

Zájazdy dôchodcov

poradna

Zájazdy dôchodcov sa organizujú v spolupráci s Mestským úradom nášho mesta. Táto aktivita má už dlhú tradíciu a nachádza porozumenie a aj finančnú podporu u pána primátora mesta Ing. Petra Lednára, CSc., u pani I. Hritzovej a celého kolektívu poslancov a funkcionárov organizácií spoločenských združení.

Najnovšie akcie sa uskutočnili v dňoch 24. a 26. júna 2014. Na pláne bola návšteva Trnavy, tzv. Malého Ríma a Červený Kláštor.

V Trnave sme navštívili z výberu 12 kostolov napr. Katedrálu sv. Jána Krstiteľa, Baziliku sv. Mikuláša a Trojičný kostol. Okrem uvedených sme navštívili aj ďalšie historické miesta mesta Trnavy. Po tejto akcii sme obdivovali zámok Červený Kláštor, ktorý nám tu zanechala v krásnom stave rodina Pálffyovcov. Plnohodnotný a podrobný výklad nám podala fundovaná sprievodkyňa zámku.

Kolektív zlatomoraveckých dôchodcov viedli H. Holečková a K. Martinec. Za celú akciu úprimne ďakujú organizátorom naši dôchodcovia a veria, že sa stretnú pri ďalších mimoriadne dobrých akciách.

H. Holečková a K. Martinec


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button