AktualityPre detiPrílepy

Dovidenia prázdniny

poradna

Spevácky súbor KOLOVRÁTOK zorganizoval pre prílepské deti ďalšiu zábavnú akciu ,, Dovidenia prázdniny ” Očakávaná opekačka sa nekonala na viniciach, ale pre nestále počasie, doma, v Prílepskom parku.

Pani Vencelová privítala všetky deti, ktoré prišli na bicykloch. „Som veľmi rada, že ste všetky zdravé a bez zranenia končíte letné prázdniny. Do nového školského roku, Vám prajem veľa úspechov a radosť z učenia.“

Pán poslanec Ivan Hritz pozdravil deti a zahájil športové popoludnie štartom cyklistov. Čestné kolečko okolo Prílepského parku v turistickom tempe absolvovalo 25 detí. Nasledovalo preťahovanie lanom za veľkého povzbudzovania, triafanie šípkami do terča a streľba vzduchovkou do plechovíc, za odborného dozoru Stanislava Valkoviča.

Všetci starí žiaci túžili po futbalovej odvete z akcie Hurá prázdniny. Zostavili sa dve silné družstvá chlapcov a dievčat pod názvom Hrdzavé stroje a Leňosi. Po ťažkom súboji vyhrali Hrdzavé stroje so skóre 4:2.

Hladní a smädní športovci boli pozvaní k ohnisku, kde si opekali špekačky, slaninu,

popíjali kofolu, minerálku a pochutnávali si na jabkách, melónoch a sladkostiach.

O pohostenie sa postarali členky súboru KOLOVRÁTOK a akcia končila spevom pri harmonike.

„Deti, ak chcete, zídeme sa aj o rok.“

„Áno, chceme! A  ďakujeme, KOLOVRÁTOK!

-red-


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button