AktualityOznamy

VÝBEROVÉ KONANIE

poradna

Mesto Zlaté Moravce v rámci úspešnosti projektu „Občianska hliadka“, vyhlasuje výberové konanie na dve pracovné pozície, členov občianskej hliadky.

Výberové konanie sa uskutoční dňa 24. novembra 2014 o 9.00 h v priestoroch zasadačky MsÚ Zlaté Moravce, Ul. 1. mája 2, Zlaté Moravce, na 1. poschodí, č. dverí 42.

Záujemcovia o uvedené pracovné pozície majú možnosť do 18. novembra 2014 osobne predložiť alebo zaslať poštou na adresu Mestského úradu nasledovné požadované doklady:

  • žiadosť, v ktorej je jednoznačne uvedené o akú pracovnú pozíciu sa kandidát uchádza

  • životopis

  • doklad o najvyššom dosiahnutom vzdelaní, prípadne aktuálne potvrdenie školy o štúdiu

  • iné doklady potvrdzujúce spôsobilosť (certifikáty zo školení a podobne)

  • uchádzač môže predložiť aj odporúčania, alebo pracovné hodnotenia od predchádzajúceho zamestnávateľa alebo organizácií, s ktorými v minulosti spolupracoval

Všetky ďalšie, podrobné informácie, ako sú kvalifikačné predpoklady, výberové kritériá, atď., sú zverejnené na internetovej stránke mesta: www.zlatemoravce.eu, informačnej tabuli pred mestským úradom, informačnej tabuli v Komunitnom centre, Slnečná 2, Zlaté Moravce, informačnej tabuli na Úrade práce, sociálnych vecí a rodiny v Zlatých Moravciach.

K dispozícii v rámci poradenstva sú aj zamestnanci Mestského úradu, Oddelenie projektov, 1. poschodie, č. d. 41.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button