AktualitySamospráva

Z 3. zasadnutia Mestského zastupiteľstva

poradna

Mestské zastupiteľstvo v Zlatých Moravciach na svojom 3. zasadnutí konaného dňa 6. februára 2015 prerokovalo a schválilo vykonanie kontroly v mestských podnikoch Záhradnícke služby, Technické služby, Službyt, Mestská nemocnica prof. MUDr. Rudolfa Korca, DrSc. Zlaté Moravce a Mestské stredisko kultúry a športu za obdobie od 1. januára 2012 do 31. decembra 2014 s tým, že sa na jeho najbližšom plánovanom rokovaní predloží predbežná správa o stave vykonávanej kontroly. Vykoná ju hlavný kontrolór Ing. Michal Borkovič v spolupráci s riaditeľmi mestských podnikov a riaditeľom mestskej nemocnice.

Na tomto zasadnutí Mestské zastupiteľstvo odvolalo riaditeľa príspevkovej organizácie Záhradnícke služby mesta Zlaté Moravce Mariana Tomajka, na základe jeho vlastnej žiadosti z funkcie riaditeľa tejto organizácie ku dňu 10. februára 2015, ktorý má byť posledným dňom výkonu jeho funkcie.

„Dovoľte mi, aby som doterajšiemu riaditeľovi Majkovi Tomajkovi poďakovala s kyticou kvetov, za to, že sa počas svojho doterajšieho života snažil urobiť všetko pre to, aby v Zlatých Moravciach bolo krajšie životné prostredie, aby tu bolo čo najviac zelene, aby tu bolo radosťou žiť každému a aj tomu, kto Zlaté Moravce navštívi. Pevne verím, že bude naďalej nápomocný mestu, aj mestskému podniku, ktorý doteraz riadil, či už pri zveľaďovaní životného prostredia, ochrane prírody, či v približovaní histórie. Lebo všetci dobre vieme, že je skutočne veľký znalec histórie nášho rodného mesta. Preto sa budem snažiť a o to žiadam aj mojich kolegov, aby mu bola vždy, na všetkých podujatiach daná adekvátna úcta a priestor,“ týmito slovami sa občanom prihovorila primátorka mesta Ing. Serafína Ostrihoňová a zároveň za všetkých na znak vďaky a úcty za zásluhy odovzdala riaditeľovi kyticu.

Ľubomíra Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button