AktualitySamospráva

Kto je nástupcom odchádzajúceho riaditeľa mestského podniku?

poradna

Mestský podnik Záhradnícke služby riadi od 11. februára 2015 nový riaditeľ. Bol ním poverený  46 ročný Ing. Ľubomír Gábriš. V tejto funkcii nahradil po 23. rokoch Mariana Tomajku.

Už na 3. zasadnutí MsZ primátorka Ing. Serafína Ostrihoňová predostrela skutočnosť, že práve pán Gábriš bude poverený vedením tohto podniku na základe konzultácii s pánom Tomajkom.

Ľubomír Gábriš je ženatý a má dve deti. Vyštudoval na Technickej univerzite Lesnícku fakultu vo Zvolene. Pracoval pre Štátne lesy Topoľčianky v ťažbovej a pestebnej činnosti. Ako živnostník vykonával činnosti spojené so službami v oblasti lesníctva a ťažby dreva, opilovanie, ošetrovanie a vypilovanie stromov použitím stromolezeckej techniky, stolárske práce a práce vo výškach pomocou horolezeckej techniky.

Arboristické práce, ktoré od roku 2007 vykonával pre Mestský podnik Záhradnícke služby mesta Zlaté Moravce mu dopomohli k aktívnejšiemu záujmu o činnosť a dianie v podniku, ako aj celkovo v meste.

www.zlatemoravce.info

„Mojím hlavným cieľom je zdravé životné prostredie obyvateľov mesta a jeho návštevníkov, ktoré by som chcel vytvárať aj prostredníctvom mestskej zelene vo funkcii riaditeľa ekonomicky stabilného a rozvíjajúceho sa mestského podniku,“ vyjadril sa nový riaditeľ pri prevzatí poverovacieho dekrétu, kedy bol zároveň aj predstavený vedúcim oddelení na Mestskom úrade.

Ľ. Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button