AktualityŠkoly

Slniečkový galaprogram

poradna

Divadelná sála Mestského strediska kultúry a športu sa 27. mája popoludní zaplnila rodičmi a rodinnými príslušníkmi. V zákulisí bolo počuť šum a ruch ako predzvesť začiatku galaprogramu, ktorý pripravila Materská škola Slniečko na Kalinčiakovej ulici.

Na veselý, dynamický a starostlivo pripravený program prijali pozvanie: primátorka Serafína Ostrihoňová, Katarína Nociarová (Školský úrad), Pavel Šepták, Klaudia Ivanovičová (poslankyňa, programová manažérka MSKŠ) a Martin Vereš (predseda RZ).

V hľadisku deti povzbudzovali aj prednosta Miroslav Šlosár a Marek Horvát (vedúci odd. vnútornej správy a služieb občanom). Program moderoval Peter Kereš.

Pod slniečkom, ktorým bolo vyzdobené javisko, deti „zahviezdili“. Predviedli jednotlivé zostavy tanečných, speváckych a iných čísel. V priestoroch sály odznela uspávanka, pieseň o káve i múdrej pani sove. Javisko si podmanili aj mackovia, šmolkovia, veľmi šikovní fotografi a modelky. Nechýbali ani vždy na svojej lodi pripravení a v strehu číhajúci piráti, pestrofarebný papagáj s tanečníkmi a zo zvieracej ríše zelené žabky. Škôlkari nás vzali aj na mačací bál, predviedli elegantný valčík, moderné i ľudové tance a dokonca aj dynamické country.

Riaditeľka školy Hana Poláková na záver poďakovala za pomoc, spoluprácu  a podporu zriaďovateľovi Mestu Zlaté Moravce, primátorke Serafíne Ostrihoňovej. Pri tejto príležitosti jej za celý kolektív, za všetky deti a za celú materskú školu na znak vďaky darovala kyticu krásnych ruží.

Poďakovanie padlo aj na adresu všetkých rodičov a rodičovského združenia za výbornú spoluprácu a tiež sponzorov, priateľov, ako aj hostí, ktorí prijali pozvanie na dnešný galaprogram.

Primátorka poďakovala a vyzdvihla aj v mene rodičov i starých rodičov kolektívnu prácu ukrývajúcu sa za prípravou krásneho programu vyžadujúceho si aj detailné spracovanie oblečenia a kostýmov. Deťom priniesla sladkú pozornosť v podobe vždy chutiacej lízanky.

Predseda rodičovského združenia Martin Vereš pre zmenu v mene rodičovského združenia a všetkých rodičov detí, ktoré navštevujú Slniečko, poďakoval pani riaditeľke a všetkým učiteľkám za nádherný program a samozrejme, za celoročnú starostlivosť o najmenších a odovzdali im ako prejav vďaky symbolický dar v podobe kvetov.

Všetky malé „slniečka“ svoje vystúpenia zvládli a ako skutočné slniečko aj žiarili, čím rozdávali pocit radosti, hrejivosti a krásnej hravosti.

M. Petrovičová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button