AktualityŠport

Strieborná medaila z Majstrovstiev Slovenska v naturálnej kulturistike patrí Zlatomoravčanke

poradna

„Michaelu Nemcovú čaká v posilňovaní sľubná kariéra,“ skonštatovala s nadšením jej trénerka Barbora Verešová po tom, čo sa jej ujala s prípravami k účasti v dvoch súťažiach pre naturálnych kulturistov, z ktorých si Michaela po štyroch mesiacoch tvrdého tréningu hrdo odniesla dve krásne ocenenia.

V Bratislave sa súťažilo o titul Miss natural, kde sa v kategórii „šport – model“ umiestnila na treťom mieste. O týždeň nato, sa v Slovenskom Grobe konali Majstrovstvá Slovenska, na ktorých získala striebornú medailu.

Michaele gratulujeme a prajeme veľa entuziazmu, síl, vytrvalosti, ešte veľa úspechov v jej začínajúcej kariére a čo najviac úžasných ľudí, ktorí jej budú rovnakou oporou ako tí, ktorými je momentálne obklopená.

www.zlatemoravce.info
www.zlatemoravce.info

Veľké poďakovanie za jej víťazstvo patrí aj sponzorom: rodine Judíniovej, Vlasovému štúdiu Hany Havetovej, MUDr. Ostatníkovi a Telovýchovnej jednote Sokol za poskytnutie priestorov na trénovanie.

Ľubomíra Rosinská

Foto: Rusinafoto


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button