Aktuality

Dobrý skutok pre záchranu života druhých – Primátorská kvapka krvi

poradna

Druhého decembra sa v priestoroch Mestského strediska kultúry a športu konalo tradičné podujatie pod názvom Primátorská kvapka krvi, pod ktorej organizáciu sa podpísala Národná transfúzna služba v spolupráci s Mestským úradom a Mestským strediskom kultúry a športu v Zlatých Moravciach.

V rámci podpory dobrej veci sa rovnakou tradíciou stáva aj skutočnosť, že o svoju krv sa prišli podeliť i členovia motorkárskeho klubu ZUBRY, ktorí sú už neodmysliteľnou súčasťou podujatí v našom meste nielen na ich spestrenie a zábavu, ale predovšetkým sú nápomocní tým, ktorí to potrebujú a ktorí sa z ich prítomnosti vždy radi potešia.
Každý človek, ktorý rozdá kus samého seba v akejkoľvek forme, si zaslúži náš nekonečný obdiv, vďačnosť a úctu, ako tomu bolo dnes, keď svoju vzácnu tekutinu, ktorá v mnohých prípadoch zachránila nejednému z nás život, prišlo odovzdať 69 darcov a dvaja po prvýkrát.

V mene tých, ktorým Vaša krv pomôže zachrániť život alebo prinavrátiť zdravie, Vám ďakujú pracovníci Národnej transfúznej služby v Nitre.


Ľubomíra Rosinská

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button