AktualityKultúra

Ľudia v Zlatých Moravciach sa „šúľali od smiechu“!

poradna

Najúspešnejšia zájazdová detektívna komédia na svete. Výkony, ktoré by sa nestratili ani na udeľovaní Oscarov! Smiech až do popuku. Detektívna putovná komédia Šialené nožničky, ktorá získala okrem ocenenia American Raven Award aj prestížnu cenu Charlieho Chaplina, zavítala aj do nášho mesta!

O čom to celé bolo?

Kadernícky salón, ktorý vedie majster hrebeňov a tak trochu čudák Tony Kulma, má exkluzívnu klientelu. Profesionálne renomé salónu však naruší vražda! Podozriví sú zamestnanci kaderníctva i jeho návštevníci.

Vyšetrovania sa preto chopí polícia, ale aj samotní diváci, ktorí mohli vstupovať i do samotného deja tejto detektívky.

Hlavná postava Marcel Ochránek, ktorý si v komédii strihol „šialeného“ majiteľa salónu, nám prezradil, ako sa k tejto úlohe dostal.

„Bol som v Poľsku, lebo sa mi dostalo do uší, že sa tam hrá bláznivá komédia, ktorá tu mala už okolo 350 repríz. Nedalo mi to a išiel som si to obzrieť. Postava pojašenca mi hneď padla do oka, a tak som sa rozhodol, že sa s ním zžijem. Aj keď iba na javisku, pretože to je síce chlap, ale nie tak úplne,“ hovoril so smiechom Marcel.

Možno vám teraz napadlo, že čo to znamená, že chlap, ktorý nie je tak úplne chlap, ale to vám neprezradíme. Pochopíte, ak to uvidíte na vlastné oči.

Naša rodáčka Ing. Elena Vaňová bola na tomto vystúpení už aj v inom meste. „Tak som sa nasmiala, že mi to nedalo a prišla som znova. Smiala som sa, ako už dávno nie. A keďže milujem umenie a som zo Zlatých Moraviec, bolo by hriechom neprísť,“ skonštatovala.

MSKŠ prinieslo túto divadelnú hru aj do nášho mesta, pretože im záleží na pobavení divákov. Ako uviedla riaditeľka MSKŠ Simona Holubová a programová manažérka MSKŠ Klaudia Ivanovičová, chcú vniesť do mesta viac smiechu a pohody.

Autor: LĎ

foto: Rene Miko


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button