AktualitySamospráva

Prípravné práce na spracovanie územného plánu

poradna

Mesto Zlaté Moravce VÝZVA

Prípravné práce na spracovanie územného plánu (ÚPN) mesta Zlaté Moravce

Oznamujeme Vám, že dňom 29. 01. 2016 sme zahájili prípravné práce pre obstaranie územno-plánovacej dokumentácie – územného plánu mesta Zlaté Moravce. Prípravné práce sú úvodnou etapou celého ďalšieho procesu spracovania a schválenia územného plánu mesta, ktorý sa po prerokovaní a schválení mestským zastupiteľstvom stane záväzným dokumentom mesta.
Preto Vás, právnické a fyzické osoby, ktoré sa podieľajú na využití územia, ako aj občiansku a odbornú verejnost’ (v intenciách § 19b stavebného zákona č. 50/1976 v znení neskorších zákonov) žiadame o spoluprácu a poskytnutie Vašich záväzných podkladov o území, o určenie problémov, stretov záujmu v riešenom území, údajov potrebných pre spracovanie prieskumov a rozborov, informácie o stave a možnostiach funkčného využitia územia.
V nadväznosti na predchádzajúce Vás prosíme o zaslanie všetkých podkladov, Vašich požiadaviek, rozvojových zámerov, nárokov na ochranné pásma, resp. iné údaje, ktoré sú Vám známe v rozsahu katastrálneho územia mesta a majú byť zapracované do podkladových materiálov (PaR+ZADANIE), následne rešpektované a zohľadnené v ÚPN mesta Zlaté Moravce. Návrhové obdobie ÚPN mesta predpokladáme rok 2030.
Žiadame Vás o zaujatie stanoviska a poskytnutie Vašich údajov pre budúce optimálne priestorové usporiadanie a funkčné využitie územia s prihliadnutím na krajinno-ekologické, kultúrno-historické a socio-ekonomické podmienky. Podklady a podnety je možné podať do 30 dní od oznámenia výzvy písomnou formou na adresu:

Mesto Zlaté Moravce, Mestský úrad, oddelenie stavebné a hospodárskej činnosti,
ul. 1. mája 2, 95301 Zlaté Moravce, alebo mailom na adresu: krizanova@zlatemoravce.eu


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button